Populariteten av fotbollsspel har vuxit och vuxit och med så många olika fotboll vadslagningstyper tillgänglig för en match, så tid folk tycker det är svårt att var börjar du? .. att svara på denna fråga nedan är en förklaring av några grundläggande satsningar.

Match satsning

Detta är den vanligaste insatsen som kommer att placeras på fotbollsmatcher. Detta är förutsägelsen av matchens utfall. Du kan antingen backa en hemvinst, en rita eller en bortgång.

Rätt poängsats

En enormt populär marknad på grund av de långa odds som finns där. Det är svårt att dra av en korrekt poängsats på grund av så många potentiella resultat.

Halvtid / Fulltid

Halvtidspartiet är halvtidsresultatet och fulltidspartiet är resultatet vid den slutliga visselpipan. Så med denna satsning kan du ringa vem som vinner på halvtid (eller en rita) och vad det slutliga resultatet blir.Om du vill veta mer om Match-satsning kan du läsa spelreglerna på Unibet.

Double Chance Bets

Alternativet Double Chance gör det möjligt för dig att backa ett lag för att antingen vinna eller rita matchen, vilket ger dig dubbelt chansen att ta några avkastningar. Självfallet kommer detta till reducerade odds jämfört med att man tar en av alternativen i matchmarknaden.

BTTS

Det är en typ av vad du förutspår om båda lagen kommer att göra mål i matchen eller inte. Det bör noteras att om bara ett lag gör mål, oavsett antal mål, skulle vadet räknas som förlorat.

Antal kort i en match

Detta är en annan intressant villkorlig typ av vad man måste förutsäga antalet gula eller röda kort i en match. Denna typ av insats liknar över / under-satsningar genom att du måste förutsäga om det kommer att finnas mer eller mindre kort än den linje som föreslås av bookmakaren.

Rita ingen satsning

Med denna satsning tar du försäkring om laget du återkommer råkar dra på spelet. Det är i grunden detsamma som att stödja en vinnare i en matchning.

Varje sätt vad
Ett sätt att satsa är en mycket vanlig term. Detta tillämpas vanligtvis på turnering eller liga-vadslagning. Precis som ett sätt att satsa på hästkapplöpning, täcker du en platsfinish.